vrijdag 11 maart 2011

Sephora - Magische nagellak remover

Ik draag echt bijna dagelijks nagellak, je zult mij dan ook zelden zonder zien. De laatste tijd heb ik echter veel te weinig tijd om het eraf te halen en daarna  opnieuw te lakken met een friss nieuw kleurtje. Maar rondlopen met gechipte nagellak kan écht niet! Dit magisch potje helpt mij op ieder moment alsnog mijn nagellak eraf te halen. Want zeg nou zelf, liever geen nagellak dan afgebladerde nagellak, toch?

Nu zal je vast denken; wat is er dan zo magisch aan dat orange potje? Nou dat ga ik jullie vertellen. Je doet je vinger waar nagellak opzit in dit potje, je laat het een paar seconden weken en eventueel draaien en als je je vinger eruit haalt is je nagellak verdwenen.

Je zag al eerder in dit artikel de nieuwe Sephora skincare voorbij komen. Zoals je aan de verpakking kunt zien hoort dit bij de oranje lijn. De hele collectie is dit jaar compleet vernieuwd.


Ik zal jullie uitleggen hoe het werkt. In dit potje zit nagellak remover en een grote spons met een gat erin. Daar gaat je vinger dan in, de nagellak remover weekt dan met behulp van de spons je nagellak eraf. Je hebt dus geen wattenschijfjes meer nodig. Dit is heel handig voor onderweg of op vakantie. Zoals ik in de intro al zei is niets erger dan afgebladerde nagellak. Je kunt het dus beter eraf halen dan zo blijven rondlopen. Dus op kantoor, op school, in de trein, in je hotel of op de camping. It's easy! Dop eraf en vinger erin!



Het is dermatologisch getest en er zit geen aceton in. Het droog je nagels niet uit, je kunt het dus gerust gebruiken. Ook geeft het sponsje niet af als je de keer ervoor een felle kleur hebt gebruikt, dat had ik namelijk wel verwacht. Het gaat er ook verrassend snel vanaf. Er zit 75 ml in. De nagellak remover die erin zit, wordt ook  apart verkocht bij de Sephora.


De Sephora express nail polish remover is bij de Sephora te koop voor € 9,30, na de gebruikelijke 15% korting betaal je € 7,90.

3 reacties:

Bianccc zei

Super handig ik haat het afgebladerde nagelak en soms heb ik idd geen tijd dan is dit en super

liefsbianca

Crystal zei

kun je dit ook online bestellen en zo ja waar?
Heb het op de site van sephora niet kunnen vinden :S
Lijkt me echt een top product!

ciao xx

Debby zei

Wat een uitvinding, ik krijg normaal gesproken mijn nagellak er nooit goed af, waardoor ik zelden nagellak draag, en het toch heel mooi en verzorgd vindt staan.
Zal morgen even in de stad kijken.
Bedankt voor dit artikel!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...