De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

I'm an Aussie Queen Bee + Hot lunch

Een hot lunch met favo merk Aussie

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Shoplog augustus 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

maandag 28 maart 2011

Sephora Shoplog | 3 voor 10 actie tijdens prijzencircus


Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al wisten is afgelopen week het prijzencircus begonnen. Ook bij de Sephora was dat het geval. Honderden vrouwen kwamen dagelijks af op de actie, 3 stuks voor € 10 op alle make-up producten van Sephora. Ook ik heb wat producten ingeslagen...

Sephora heeft kwalitatief hele fijne producten, ondanks de prijs. Je betaalt tijdens deze actie 10 euro voor 3 make-up producten naar keuze. Normaal gesproken kostten het per stuk al zo'n € 15. Een super actie dus!

Zelf heb ik 9 producten gekocht, ik betaalde hier dus € 30 voor. Als ik dit buiten de actie gekocht zou hebben, zou ik ruim € 125 kwijt zijn geweest! Dat scheelt een hoop dus.




Het product waar ik eigenlijk voor kwam was het mattifying powder, ik had hier al eerder over geschreven en daarin kon je al zien dat ik die poeder echt heel fijn vind. Die heb ik dan ook als eerste uit de bakken gevist. De mineral powder had ik nog nooit geprobeerd en nam die mee om hem uit te proberen, tot nu toe ben ik daar heel tevreden over. Ook de shimmering bronzer leek mij heel mooi, hij ziet er in ieder geval heel aantrekkelijk uit.



Verder mijn lievelings make-up producten, LIPSTICKS! Ik nam er drie mee, twee felle dekkende kleuren roze en een shiny koraal kleurtje. In de zomer draag ik vaak lekker opvallende lipsticks, dus hier ben ik heel blij mee. Lipsticks van Sephora zijn te verdelen in drie categorieën, die allemaal een andere textuur hebben. De S lipsticks (star) bevatten veel glitters. De R lipsticks (rouge) zijn helemaal dekkend en creamy, zij hebben dus geen glitters of shimmer. En de G lipsticks (glamour) zijn een beetje lipgloss-achtig met shimmer. Ik vind ze heel fijn en heb er nu al een hoop in mijn stash zitten.




 


G03 - R14 - R13

Als laatste drie producten koos ik voor een zwarte eyeliner en een mascara, altijd goed! En de nieuwe lippenbalsem pencil, deze heeft een mooi felroze kleurtje.





Dit was mijn Sephora avontuurtje! Ik heb echt de producten gekocht die ik van plan was te kopen, geen impuls aankopen dus. Ik ben dus heel blij met mijn nieuwe aanwinsten!


Hebben jullie iets gekocht van de 3 voor 10 actie bij Sephora?


2 opmerkingen:

  1. Dat is wel een hele mooie actie. Tot wanneer loopt die actie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ zomaar

    De actie loopt tot 3 april :)

    BeantwoordenVerwijderen