De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

dinsdag 17 januari 2012

John Beerens Bloggersdag 2012


Sommige zullen John Beerens kennen als een goede kapper. Maar ik denk dat de meesten hem wel kennen van zijn TV-programma, John Beerens Salon Take Over. Een Nederlandse versie van Tabatha's Salon Take Over, dat veel bekeken werd. En natuurlijk zijn beauty webshop www.johnbeerens.com, waar hij tegenwoordig druk mee bezig is. Deze bekende kapper opende afgelopen zondag de deuren van zijn haarstudio, tijdens zijn allereerste bloggersdag. Samen met een groepje leuke bloggers ben ik daarvoor uitgenodigd en reisde ik af naar Tilburg.




Hij is niet alleen een goede kapper - hij mag Glennis Grace, Yvke Strum en Frans Bauwer tot zijn klantenkring rekenen - maar daarnaast is hij ook een succesvolle zakenman. Hij maakt er geen geheim van dat dit werk er voor heeft gezorgd dat hij tegenwoordig als miljonair door het leven gaat. Heel indrukwekkend, gezien hij uit een arbeidersgezin komt die vroeger met weinig moesten zien rond te komen. Hoe hij dit succes bereikt heeft? "Je moet een doel voor ogen hebben en er hard voor werken om dat te bereiken. Als je die doel bereikt hebt, zet je een hoger doel voor jezelf, je kunt dan alles bereiken wat je wilt". Heel inspirerend om hem zijn verhaal te horen doen.


John Beerens aan het woord

Het is leuk om te zien hoe relaxed hij verteld en hoe hij zichzelf blijft. Dat blijkt ook uit het feit dat hij op dezelfde bescheiden locatie blijft als dat hij begon. "Hier is het allemaal begonnen en hier zal ik ook blijven". Verwacht dus geen nieuwer en groter pand of een tweede vestiging "Ik blijf mezelf en ik ga voor kwaliteit".

Hij maakt er ook geen geheim van dat hij merken zoals l'Oreal ruk vindt en dat hij het niet vindt kunnen dat mensen hun eigen haar thuis verven! Toch verkoopt hij die merken/producten in zijn online beautyshop; "Mensen zijn eigenwijs en ik geef ze graag wat ze willen hebben" aldus John.


Ik krulde mijn zus d'r haar met een CHI krultang

Na de presentatie van John Bereens was het tijd om alles zelf te gaan voelen en ervaren, zijn team stond klaar voor demonstraties en natuurlijk al onze vragen. Zo kwamen de producten die er verkocht worden aan bod zoals alle lijnen van CHI, BIOslik, SUNglitz en J Beverly Hills, maar ook make-up merk PUPA en de hairflip. Van dat laatste ben ik ook erg enthousiast geworden. Het zijn een soort van clip-in extentions, maar dan zit het vast aan een draadje i.p.v. met clips. Je ziet het absoluut niet zitten en het ziet er prachtig uit.Dit zal binnenkort verkocht worden in de beauty webshop van John Beerens.


De producten die John Beerens in zijn haarstudio verkoopt

Wij konden die dag ook producten van CHI en J Beverly Hills kopen met 50% korting. Ik heb de onderstaande producten gekocht. De CHI producten gebruikte ik al, je kon de zien in dit artikel. Het werkt zó goed voor mijn haar dat ik van beide een tweede gekocht heb. (De mini protection spray van CHI zat trouwens in de goodiebag die wij meekregen)

J Beverly Hills kende ik nog niet, maar na het ervaren te hebben in de salon was ik te nieuwsgierig om het te laten liggen. Volgens Jonh Beerens is dit hét nieuwe merk en één van de betere merken die hij ooit in handen heeft gehad. Nou dat beloofd wat, hiervan kunnen jullie zeker nog een review verwachten!




Wie gelijk de haarstudio gaat bellen om een afspraak te maken om door John geknipt te worden, wordt helaas teleurgesteld. Hij knipt zelf niet meer in zijn salon, daar heeft hij het te druk voor. Maar niet getreurd, binnenkort kan je een beetje van hem in huis halen. Over een paar maanden wordt en namelijk een John Beerens föhn op de markt gebracht!

Al met al een hele gezellige dag en een hele leuke ontmoeting!

12 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar de j bevely hills producten, ik heb er zelf ook nog nooit van gehoord. Leuk verslag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik ook! Daar komt zeker een review over ;-)

      Verwijderen
  2. Ziet er erg leuk uit. Ik heb al een aantal producten uit zijn webshop en een CHI tang. Ben er erg tevreden over, maar ben ook erg benieuwd naar wat jij van J Beverly Hills vindt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb mijn chi tang ook bij johnbeerens.com gekocht. De witte met diamandjes, hij is zo goed :D

      Verwijderen
  3. Gezellig, naar de masker ben ik ook wel benieuwd !! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, al dat haar aan dat rek! Dat ziet er leuk uit!! Het is net een kledingrek, waar je 's ochtends je haar eventjes uitkiest... voor welke set haar zal ik vandaag eens gaan.. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je er een leuk verslag van gemaakt! Lijkt me echt leuk om bij te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ook J Beverly Hills shampoo en masker gekocht. En de CHI tang en het serum, en die tang, ja ik begrijp het enthousiasme u echt wel!!!Leuk verslag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met de stijldans ben ik ook echt tevredenen! Ik kan niet meer zonder haha

      Verwijderen
  7. Wat een gave foto's heb je gemaakt ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er heel gezellig uit! Ik ga even snuffelen in de webshop ;-)

    BeantwoordenVerwijderen