zaterdag 3 maart 2012

Favorieten van de maand: Februari 2012

Februari is weer voorbij, het is dus tijd voor mijn favorieten! Ik heb wederom tien producten gekozen die ik deze maand veel gebruikt heb en die ik heel fijn vond. Sommige producten heb ik nieuw en andere heb ik herontdekt. Deze producten zet ik op deze manier in het zonnetje.






Ik ga beginnen met een palette dat ik al een tijdje op het oog had, het is de Urban Decay Naked 2 palette. Ik liet al eerder in een wishlist zien dat ik deze wilde. Laatst ging Jamie naar Utrecht en nam ze ook voor mij dit mooie palette mee. Er zat een mini lipglossje bij, daar ben ik niet zo weg van eerlijk gezegd. Maar de oogschaduw kleuren zelf zijn prachtig! Er zitten zowel matte als shimmer kleuren in, ook krijg je een penseel erbij die mij ook goed bevalt.



Natuurlijk zitten er ook weer lipproducten in deze lijst. Ik gebruik 2 keer per dag een lippenbalsem uit een potje. Dit vind ik fijn omdat ik het royaal kan aanbrengen. Ik breng hem s'avonds na het reinigen en s'morgens voordat ik mijn make-up aanbreng. Momenteel gebruik ik daar de eight hour cream van Elizabeth Arden voor, deze is echt heel fijn!

De lipstick die ik deze maand vaak op heb gehad is de 'shake-up pink' 020 van Rimmel. Een licht roze kleur met een glanzende warme gloed, maar zonder enige shimmer of glitter. Heel mooi en draagbaar.





Op mijn nagels heb ik deze maand volop voorjaarskleuren gehad. Natuurlijk de nieuwe Chanel may 535 die uitkwam in de voorjaarscollectie van 2012, een mooie roze kleur met een mooie glans. Maar ook de apropos apricot van Catrice, die wel iets weg heeft van het june lakjes uit dezelfde Chanel collectie. Dit zijn dé kleuren van dit voorjaar en ik zal deze dan ook blijven dragen.



Gisteren zagen jullie deze Chanel blush al langs komen en liet ik al weten dat het een favoriet is. De Espiegle 65, deze draag ik laatste tijd zo vaak. Gewoon omdat hij zo mooi naturel is, maar toch heel fris staat.



Ook oogproducten zitten ertussen, al gebruik ik het niet dagelijks, ik gebruik het wel vaak. De eyeliner van l'oreal gebruik ik al heel lang en heb in de tussentijd eigenlijk geen andere gevonden die ik fijner vind. Hij is makkelijk aan te brengen door het vilten puntje en is mooi glanzend zwart.

Deze mascara van Oriflame zag je ook bij de favorieten van de vorige maand, Ik gebruik deze mascara nog steeds en vind hem nog steeds heel fijn. Daarnaast ook de oogmake-up reiniging van Sephora, dit is een sample formaat, maar normaal gesproken is hij er in 2 grotere formaten. Hij haalt mij make-up er in één keer vanaf, hij is wel olie-achtig, maar vaak was ik mijn gezicht erna nog.


Tot slot een budgettopper die ik vaker heb laten zien. De dream satin liquid foundation van Maybelline. Een foundation die een heel verfijnd en  egaal resultaat geeft, ik vind het resultaat echt heel mooi.




Wat zijn jullie favorieten van deze maand?

12 reacties:

  1. Wat een heerlijke producten! Ik zou vooral graag die blush wel willen hebben, maar vind hem gewoon echt te duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lakjes zijn idd zo leuk van kleur, leuke favorieten :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oooh die lipstick is erg mooi. moet ik ook eens voor kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele leuke favouriten ik begrijp het helemaal, die nagellak van Chanel is de BOmb haha en ja zonder Urban Decay Naked ben je Nakes in Beautyland is echt een moetje..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele mooie producten! Vind de nagellakjes van Chanel en Catrice mooi, maar ben helemaal jaloers op het Naked2 palette ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oo I love het Apricot kleurtje van Catrice! Ga ik straks even halen ;)
    Ik heb net Naked 1 gekocht.. Ik mag echt van mezelf nog geen Naked 2 kopen, al ben ik aardig op weg om 't toch maar te doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke beauty producten! Ik ben benieuwd naar de make-up remover van Sephora. Doet die ook mee in de actie 3 voor 10 euro?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, de make-up remover doet niet mee, alleen de make-up ;-)

      Verwijderen
  8. Wat een prachtige producten heb je in je stash zitten! Ik ben vooral helemaal weg van het Naked2 palette ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...