zondag 1 april 2012

Oriflame Silk Beauty bodycream

Door Jamie

Een belangrijk onderdeel van je lichaam zomerproof maken is natuurlijk een goede lichaamsverzorging. Eentje die je huid lekker hydrateert, zacht en soepel maakt, snel intrekt en lekker ruikt. Ja, ik stel nogal wat eisen aan mijn producten! Toen ik deze body cream van Oriflame tegenkwam, besloot ik eens een nieuw merk te proberen. Zijn jullie benieuwd of dit product aan mijn eisen voldeed? Klik dan snel verder!




De verpakking

De verpakking is roze, met een sticker op het deksel en op de onderkant. Verder vind ik hem een beetje saai en kaal eigenlijk. Het ziet er wel lekker girly uit, maar ik had het zeker niet erg gevonden als de sticker met de naam op de zijkant zat in plaats van op het deksel. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.


De crème is netjes afgesloten met folie.

De geur

Wauwie! Het ruikt echt heerlijk bloemig, maar niet te overheersend. Zeker een groot pluspunt, want ik vind lichaamsverzorging die niet lekker of te overheersend ruikt echt niet prettig.


Het product zelf

In eerste instantie lijkt het een soort gel crème. Niet helemaal wat ik had verwacht van een product waar ‘body cream’ op staat. Gelukkig is de cream wel lekker voedend, en trekt ook heel snel in. Misschien dat ‘ie daarom wat dunner is. Op mijn huid was de crème na het insmeren binnen een paar minuten helemaal ingetrokken, erg fijn dus als je je snel weer aan wil kleden. Mijn huid voelde heerlijk zacht en gevoed aan, en de lekkere geur blijft ook nog een tijdje (heel subtiel) op je huid hangen.


Bevat geen glitters of shimmer zoals je ziet!


Plus- en minpunten


Plus:


+ Trekt snel in
+ Ruikt lekker



Minpuntje:


- Saaie verpakking… (Dat telt niet heel zwaar mee, want het is een heel fijn product!)



De Oriflame Silk Beauty Bodycream kost normaal €12.95, maar is nu afgeprijsd naar €6.95! Een mooie kans om dit fijne product eens te proberen.

De bodybutter is hier te bestellen.





4 reacties:

  1. heel leuk dat hij zo snel intrekt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog nooit van orifllame gehoord, lijkt me een fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem ook en ben erg enthousiast zo en zo over de oriflame producten

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...