Favorieten van April 2012

Mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand...

Mijn make-up stash

Ik geef een persoonlijk kijkje achter de schermen. Hier kun je mijn make-up stash en organisatie zien...

Make-up Glamour look

Make-up glamour look..

Do's & Don'ts: Mascara

Lees hier alle do's & don'ts voor het aanbrengen van mascara...

Guerlain Shine automatique lipsticks

De nieuwe lipsticks van Guerlain zijn glossy, glanzend en kleurijk. Ik laat jullie twee kleuren uit deze collectie zien...

woensdag 2 mei 2012

Maya's favorieten van april 2012

April is voorbij, het is dus weer tijd voor mijn favoriete beautyproducten van april. het zijn weer tien producten die ik deze maand heb ontdekt of heel vaak heb gebruikt. Klik verder om ze te zien.





Als eerst natuurlijk: Lipsticks! Ik heb twee kleuren die ik nieuw heb deze maand. De Guerlain Shine automatique in nummer 220, deze liet ik al in dit artikel zien. Een hele mooie rode glossy lipstick die een mooie glans geeft. Een mooie zomerse kleur die mijn lippen ook nog eens goed hydrateren. Daarnaast zie je de Catrice Revolaire lipstick in de kleur Colour bomb. Een koraal kleurige lipstick die helemaal mat is. Hij bevat dus geen glitter of glans, maar hij droogt de lippen absoluut niet uit. Hele mooie kleur en een fijne textuur. Twee mooie favorieten dus!



Guerlain shine automatique 220

Catrice Colour Bomb

Nagellakjes ontbreken ook nooit in mijn favorieten lijstje. Als eerst een product waarvan ik niet meer zonder kan, een snel drogende top coat. Ik gebruikte het eerst helemaal niet dus ik ben heel blij met het resultaat. De Sally Hansen insta-dry top coat. Mijn nagels zijn in minder dan 5 minuten helemaal droog, zo handig! 

De nieuwe Bourjois lakjes zijn zo fijn, ze lakken makkelijk en zien er mooi glossy uit. De roze kleur vind ik het mooist, de rose cupcake. Ook het kleurtje van Essie is erg mooi. Ik kreeg dit lakje in de Glossybox en dat was mijn eerste ervaring met Essie. Ik ben er erg blij mee en wil er zeker nog een paar. Dit is een lief, transparant kleurtje dat er erg verzorgd uitziet.



Essie Spaghetti Strap
Een mascara zit er eigenlijk ook altijd in. Ik wissel vaak van mascara en kom steeds weer nieuwe favoriete tegen. Vaak is die mascara weer beter dan veel andere die ik geprobeerd heb. Deze mascara, de Estee Lauder Sumptuos Extreme, komt zeker in mijn top 5 beste mascara's ever! Heel fijn in gebruik en geeft een mooi resultaat.  

Dan twee producten die mij een mooie glow geven. Ik houd van een mooie glans op mijn huid, een stralende glow! Deze twee producten zorgen daarvoor. Allereerst de Visionnaire serum van Lancome, dit serum gebruik ik onder mijn dagcrème. Het zorgt ervoor dat het mijn huid hytrateerd en egaler wordt. Ook zorgt het voor die mooie glow. Ik gebruik daar ook een primer voor, op dit moment ben ik heel tevreden over de lumi maqiue primer van l'Oreal. Dit gebruik ik onder mijn foundation, of ik meng het door mijn foundation heen. 


Parfum is ook een heel mooi en luxe beautyproduct. Deze maand heb ik de Flowerbomb van Victor & Rolf heel vaak gebruik. Dit is de extreme versie, een heerlijke zoet, bloemige geur die ook heel sprankelend en warm is. Heerlijk!


En tot slot een product waar nog een review van online gaat komen, de nieuw Nude Tan bronzer van Dior. Deze mooi bronzer krijg je met een schattige kabuki, handig om mee te nemen. Hij geeft je gezicht kleur en zorgt voor een stralende huid door de glans en de roze/abricot accenten. Prachtig!




Dat waren mijn favorieten, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Ik ben heel benieuwd wat voor mooie beautyproducten ik deze maand mag gaan ontdekken. 

12 reacties:

  1. mooie producten :) ik heb deze maand ook vaak flowerbomb gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten :) Sally Hansen insta-dry top coat vind ik ook heel fijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Ik vind die Catrice lipstick echt heeeel mooi. En ik ben benieuwd naar die bronzer van Dior, hij ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ja, de Catrice lipstick is echt mooi, morgen komt dat artikel online :D

      Verwijderen
  4. Je hebt weer erg leuke favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke favorieten! Die topcoat van Sally Hansen wil ik al zo lang eens proberen en dat essie lakje lijkt me zo mooi. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt heel erg leuke favourites :)
    x Ella

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt een boel fijne producten als je favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh zie echt leuke en lekkere producten!
    Leuke post :)
    XO
    www.Jazzybelleslife.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben benieuwd naar de parfum! De eerste lipstick is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De lipstick van Catrice blijft geweldig, de kleur is zo mooi! I love it!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...