De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zaterdag 5 oktober 2013

Nieuw: Aveda Salon & Spa in Almere

Almere is een salon rijker. Niet zomaar een salon, een prachtige en rustgevende Aveda salon & spa. Je kunt er genieten van een heerlijke spabehandeling, je kunt je haar laten doen of even bijkomen in de hamam. Dat allemaal in het centrum van Almere. Ik ben uitgenodigd om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Ik ging helemaal relaxed en met mooie krullen weer naar huis. Natuurlijk heb ik foto's gemaakt om jullie mee te laten genieten, dus klik verder als je benieuwd bent naar de salon.



Aveda is een merk op basis van bloemen- en plantenextracten en pure essentiële oliën. Producten met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. Zij hebben een uitgebreide lichaamsverzorging, haarverzorging en make-up lijn. Inmiddels zijn er bijna 7000 salon's en spa's wereldwijd, nu dus ook één in Almere!


Eerst deed ik onder het genot van een Aveda thee en gebakje een test. Hieruit moet blijken wat voor soort persoon je bent. Aarde & lucht, vuur of water & aarde. Zo kun je producten uitzoeken die perfect bij jouw persoonlijkheid en type passen. Ze kunnen je zo zelfs adviseren wat je het best kunt eten of wat je juist moet laten staan. Dit alles om de perfecte balans tussen lichaam en geest. Heel interessant. Bij mij kwam er water & aarde uit. 






Hierboven zie je de ruimte waar de haarbehandelingen gegeven worden. Je kunt je haar knippen, verven stijlen. En natuurlijk worden hier ook de fijne Aveda producten gebruikt. Vooral naar de demage haar lijn ben ik erg benieuwd. Ook kun je een gepersonaliseerd parfum of bodyproduct maken die het best past bij de type die uit de test gekomen is, leuk!





Hier zie je een kamer waar behandelingen gegeven worden. Massages, waxen en nog veel meer. En een ruimte om helemaal tot rust te komen!

   

De hamam!


 


Het is tijd om zelf ook een behandeling uit te proberen. Eerst kreeg ik een heerlijk massage met een verkwikkende olie, en daarna was het tijd om mijn haar onder handen te nemen. Het werd gekruld met een nieuwe krultang van Babyliss, de MiraCurl. Kapster Kylie heeft mijn haar gedaan. Zij had haar eigen haar ook gedaan met dezelfde tang.


Het eindresultaat. Ik vind het super mooi geworden, mooie volumuneuze krullen!


Het is een prachtige salon geworden, ik ga er dan zeker nog eens langs voor een uitgebreide behandeling. Een uniek concept, want waar vind je nou een hamam midden in het centrum? Je kunt tot rust komen en het reinigingsritueel ondergaan en daarna je haar en make-up laten doen. Alles onder één dak! 

Op deze site staat ook een verslag van de opening, met o.a. een foto waarin ik de massage krijg!

Ben je een keer in Almere, neem dan zeker even een kijkje! Zaterdag 5 oktober opent de Aveda salon & spa officieel haar deuren. Ze zijn te vinden op de Schutterstraat 12.

11 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige salon zeg, helemaal mijn stijl! En je haar hebben ze prachtig gedaan, staat je mooi zulke krullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! En je haar zit echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En ik ben je nu ook gaan volgen op bloglovin! Ben je 600ste volger :D

      Verwijderen
  3. wat leuk! De krullen zijn ook echt pretty

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ahh leuk! Ik moet eens kijken wanneer ik daar langs ga :D Je haar ziet er echt superleuk uit zo met die krullen

    BeantwoordenVerwijderen